Bestuur WSC-Zeeland wint fotoshoot bij NTFU training

Onlangs ging het bijna voltallige bestuur, aangevuld met Gijs van Neerven naar een training van de NTFU. Onderwerpen waren ledenbehoud, hoe houd je het gezellig binnen de club en hoe krijg je meer deelnemers bij je evenement. Voor een deel was het een interessante ‘opfrissing’ van de training die het bestuur eerder heeft gevolgd, aangevuld met praktijkervaringen van ander clubs uit de wijde omgeving. Natuurlijk was het voor ons nieuwe bestuurslid Teun allemaal helemaal nieuw.

Speciaal voor het onderdeel promotie had het bestuur Gijs uitgenodigd. Hij heeft aangegeven oa. wat meer met social media te willen doen. Bij de promotie van onze evenementen komt dat natuurlijk goed van pas. Aan het eind mocht elke vereniging in een elevator pitch van max 30 seconden een eigen evenement promoten. De aanwezige verenigingen wezen onze pitch van de Daphny van den Brand Classic aan als de beste. Daarmee hebben we een professionele fotoshoot gewonnen die we gaan gebruiken om de Daphny van den Brand Classic nog professioneler te kunnen promoten. Daarmee hopen we in de toekomst nog meer deelnemers te trekken bij deze mooie tocht!
Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *