Vergeet niet op te geven voor Meerdaagse welke gepland staat voor 31 augustus t/m 2 september 2018

Beste leden,

Afgelopen dinsdag 1 mei zijn Piet, Dorien, Leonie en Joop bij elkaar geweest voor de organisatie van de fiets meerdaagse. Bij het samenstellen voor de fiets meerdaagse is rekening gehouden met de uitslag  van de enquête die onder de leden is gehouden.

Voorkeur gaat uit naar tussen de 100-150 km per dag te fietsen, er zijn meer leden die 2 dagen willen fietsen dan 3 dagen. De meeste leden willen in een heuvelachtig gebied fietsen en het maakt niet uit waar dat is. Daarnaast maakt het de meeste leden niet uit of er vanuit Zeeland vertrokken wordt of dat er met auto’s naar een bestemming wordt gereden. Er waren echter maar drie leden die niet vanuit Zeeland wilden vertrekken. De meeste leden wilden per groep apart fietsen. Dankzij deze laatste wens, zijn wij tot het volgende voorstel gekomen, zodat wij of toch samen kunnen fietsen, of iedere groep fiets aparte en wij treffen elkaar in hetzelfde hotel.

 Doel van de fiets meerdaagse: : gezellig gezamenlijk fietsen met de B, C en D (zonder vasthouden aan verplicht bepaald gemiddelde te behalen en/of verplicht aantal hoogtemeters).

Aantal dagen: 3 dagen (vorig jaar 2 dagen, nu 3 dagen, we willen dit om en om doen) met de mogelijkheid om op vrijdagavond of zaterdagochtend aan te sluiten.

Verblijf en kosten: Hotel Marktzicht te Harderwijk. Voor twee nachten €82,– per persoon inclusief ontbijt. Er is in het hotel een afgesloten fietsenstalling.

Programma:

  • vrijdag 31-08-2018 vanuit Zeeland naar Harderwijk met een tocht van ongeveer 120 km met wat heuvels naar hotel Marktzicht
  • zaterdag  1-09-2018: fietstocht op en rondom de Veluwe met meer klim mogelijkheden (afstand en route nader te bepalen, voorkeur uit enquête tussen de 100-150 km)
  • zondag 2-09-2018: fietstocht vanuit Harderwijk met wat heuvels naar Zeeland met afsluitend diner. Afstand rond de 120 km

Opgeven:

Als je wilt deelnemen aan de fiets meerdaagse dan graag opgeven voor 14 mei 2018 bij Leonie Reinen (L.Reinen@kpnmail.nl of 06-40282607). Bij opgave vermelden of je vrijdag vanuit Zeeland mee gaat of vrijdagavond of zaterdagochtend in Harderwijk aansluit.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ook contact opnemen met Leonie Reinen

Met vriendelijke groet,

Piet van Extel

Dorien Geurts-van Kessel

Leonie Reinen

Joop Thelosen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *