Dag van Alpe d’HuZes start met regen maar toch grandioos en overweldigend

Tijdens de training en gisteren tijdens de wandelversie van Alpe d’HuZes was het weer goed gezind maar helaas vandaag donderdag 7 juni begon het met regen. Zou het dan toch in de naamgeving van de dag zitten, ‘Donder’dag? De regen was een extra hindernis, niet alleen de kou en klamme kleding maar ook extra voorzichtigheid tijdens het afdelen. Daarnaast heeft het materiaal ook veel meer te lijden dus extra nazorg is geen overbodige luxe (misschien dat Jan kan helpen?).  Op de foto hieronder komt Karin boven in de regen en weer klaar voor haar afdaling en volgende klim.

Gelukkig kregen de dames en heer (en natuurlijk ook alle andere deelnemers) later op de dag beter weer en konden ze er met volle teugen van genieten.  Voor herkenbaarheid van de verzorgers hadden de fietsers (Karin, Helma en Haico) een bowling kegel op hun helm gemonteerd. Hieronder op de foto wordt Haico bevoorraad.

Alle drie hebben het geweldig gedaan, zo zijn Karin en Haico 4x naar boven geklommen en Helma heeft dit 3x volbracht. Zeer knap gedaan.

Ondanks de regen toch veel voldoening op de gezichten. Hieronder een gezamenlijke aankomst van Helma en Karin.  Zie ze glunderen.

Zoals Helma becommentarieert; “Het was een regenachtig dag, begon al met de start, 2x in de regen moeten dalen, maar het was toch zeker een mooie dag, fijn om samen te fietsen de 1ste 2 samen met Karin en de laatste klim samen met Haico“.

Daags na inspanning komt het wassen en drogen en ………

Horen straks graag de verhalen als jullie weer thuis zijn en samen met ons genieten tijdens eigen tochten in de buurt.

Een gedachte over “Dag van Alpe d’HuZes start met regen maar toch grandioos en overweldigend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *