Nog 2 weken voordat Daphny van den Brand Classic start op Zondag 8 juli

Vandaag hebben de 4 groepen van WSC-Zeeland de Daphny van den Brand tocht gefietst waarbij de GPX routes van 85 en 110 km gecheckt zijn. En we kunnen zeggen dat de routes anders zijn dan voorgaande edities maar zeker de moeite waard. De route commissie heeft hun huiswerk goed gedaan – heren bedankt daarvoor.

Op de pauze plaats van de 85 km bij ‘De Dolfijn’ in Mook, hebben we gezamenlijk de koffie genoten – blijft een bijzondere en leuke locatie zo aan het water – zeker de moeite waard. Benieuwd hoe druk het gaat worden op zondag 8 juli zeker gezien de weersverwachting.

De tocht voert je over mooie landelijke wegen en natuurlijk mag een stuk langs het water niet ontbreken zoals in onderstaand filmpje te zien is

Zou zeggen ‘Zorg dat je erbij bent’, op zondag 8 juli aanstaande. De route vertrekt vanaf camping ‘De Heische Tip’ in Zeeland Noord Brabant waar je kunt inschrijven vanaf 8:30 tot 10:00 en kunt kiezen voor een route van 85 of 110 km.

De weergoden zijn ons goed gezind het gaat mooi worden op zondag 8 juli.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *