Vijfde Daphny van den Brand Classic onder ideale omstandigheden verreden.

Vanmorgen gingen vele dames en heren vanuit de Heische Tip  in Zeeland op weg om de deels vernieuwde route’s van 85 en 110 km te rijden. Ze werden getrakteerd op prachtig weer en (volgens de deelnemers) wederom een prachtige route. De groepen en individuele rijders werden middels fel gekleurde pijlen goed over bekende en wat minder bekende  Brabantse, Limburgse en Gelderse wegen geleid naar de pauze plaatsen Dolfijn in Malden  en  Oomen in de Horst-Groesbeek. Daar stonden onze verzorgers/–sters klaar met water, sportdrank, bananen en voor een enkeling zonnebrand om ook de rest van de route lekker fris te kunnen genieten. De route was door een evenement wat aangepast waardoor de zevenheuvelenweg deze keer niet genomen kon worden.
Daphny reed natuurlijk zelf ook mee en haar tips om voldoende te drinken en te smeren zorgde er mede voor dat het na afloop de stemming opperbest was en het terras lekker lang vol bleef.
We danken de deelnemers voor hun deelname en hopen jullie volgend jaar wederom te mogen verwelkomen.
Van velen hebben we gehoord dat 7 juli 2019 alvast gereserveerd is voor de 6e editie van de Daphny van den Brand Classic.

Via het menu foto album kun je de eerste fotos zien, er volgen er meer!

 Bestuur WSC-Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *