B-groep doet Toekomst aan en leert wat geluk inhoudt

De B-groep vertrok klokslag 8:15 met een mooie groep van 11 man onder leiding van kapitein Jan en wisselaar Jos richting het oosten om vervolgens via het noord westen de polders tusen Maas en Waal in te gaan. We deden een tocht van circa 93 km meet een mooi gemiddelde van tegen de 28 km/h en gezien de tegenwind helemaal niet slecht. Voor de pauze was het lekker rumoerig – er werd lekker gekletst –  de wind speelde duidelijk nog geen parten maar snel veranderen.

Na circa 50 km was dan daar de welverdiende koffie en dit keer werden we door Jos getrakteerd op een lekker stuk taart, Jos nogmaals van harte gefeliciteerd het was lekker en de extra suikers zouden we nog nodig hebben.

Na de koffie deden we nog even wat cultuur op middels een gedicht van Toon Hermans. Het gedicht gaf ons stof tot nadenken, het bleef immers stiller in de groep of was het toch de tegenwind die dit veroorzaakte!

Nu is het aan de andere om te raden waar dit gedicht dan wel mag staan.

Kapitein weer bedankt voor de mooie route die geheel anders verliep dan voorgaande ritten in deze streek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *