Deze week geen Oliebollen maar koffie voor onze fietsers, in Herberg ‘De Peel’ te Ijsselstein

Vandaag is de groene B-trein naar Ijsselstein geweest om de wel bekende zondagse koffie aldaar te nuttigen. De route van deze week bracht ons via mooie landelijke, maar vooral rustige, wegen door het Peel gebied waar we met 11 man sterk de 90 km vlot weg werkten.

De kapitein van deze week was Jan en zijn missie is prima geslaagd, de tocht was verrassend en kende vele bochten die het nodige stuurwerk van team vergde.

Dankzij een actief lid is er een mooi stukje film gemaakt welke we jullie niet willen onthouden.

We wensen de leden van de A-groep veel plezier en mooie hoogtemeters toe in de Italiaanse Dolomieten en verwachten dan ook een paar mooie plaatjes. Terwijl van de B, C en D groep 14 leden aankomende vrijdag een 3-daagse gaan fietsen in de buurt van Harderwijk waar ze 400 km gaan wegtrappen.

Allen veel plezier en geniet van de tijd samen en voor vandaag nog veel plezier op de kermis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *