Eerste dag 3-daagse B, C en D groep van Zeeland – Harderwijk

Vrijdag 31 augustus zijn de B, C en D groep goedgemutst met 16 personen vertrokken vanuit Zeeland naar Harderwijk en daarbij 147,5 km weggetrapt. Wij kunnen ons gelukkig prijzen met de beste gids / navigator die er bestaat,  Joop hij wist ons ook deze keer weer te verrassen.

Deze gemixte teams waren goed op elkaar afgestemd en er ontstond al snel een gemoedelijke sfeer.

Onderweg hebben we heerlijk door de Veluwe getourd en af en toe wat donkere luchten getrotseerd. Ter afwisseling van het fietsten werd bij De Neder-Rijn het pontje genomen, lekker knus van het kabbelend water genieten.

Benieuwd wat de dag van morgen gaat brengen.

Bedankt voor de eerste leuke dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *