Impressie Amstel Gold race van afgelopen zondag 16 september

Zondag 16 september vertrok een groep van 6 WSC-Zeeland renners om klokslag 7:00 uur vanaf het gemeentehuis naar ons mooie Limburgse heuvellandschap, om daar een lus van de Amstel Gold race te rijden. Dit jaar hadden ze gekozen om lus 2 te doen met een lengte van 110 km de langste, zwaarste maar ook zeker de mooiste van de 3 lussen. Deze route start en eindigt op de Cauberg maar heeft een aantal mooie klimmetjes (o.a. Wolfsberg, Loorberg, Schweiberg, Camering, Vaalserberg) en zeker na het bereiken van 3-landenpunt waar we onze pauze plaats hadden kregen we in de lus door Vaals, Epen en Slenaken volgens menig fietser ‘het mooiste stukje’ Nederland. Het is inderdaad een heel mooi stukje Nederland.

Het weer was ons zeer gunstig gezind, een lekkere nazomerse temperatuur en geen wind, wat kun je nog meer wensen?

Bijgevoegde link geeft een impressie van de dag Amstel Gold WSZ-Zeeland 2018. (Sorry voor de balk die af en toe in beeld verschijnt, bij volgende publicatie zal dit verholpen worden).

Deze dag is zeer de moeite waard en jammer dat er niet meer leden zijn meegegaan maar mag wat mij betreft vast op de kalender staan. Ik zou zeggen ‘tot volgend jaar’ dan gaan we samen wat heuveltjes bedwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *