ATB-tocht Bergharen

Afgelopen zondag 7 oktober is een beperkte groep van WSC afgereisd naar Bergharen (tocht Hernen) om daar helemaal los te gaan op de uitgezette route. Dit jaar helemaal anders van opzet dan andere jaren, waar normaal 1 route met extra lussen wordt uitgezet had de organisatie besloten om een mooie ronde van circa 12 km uit te zetten. Deze ronde kon naar behoefte rond worden gereden zodat je toch je km’s kreeg. Het rondje had rul los zand, heuvels en andere obstakels zodat het toch pittig was. Op het voormalig crossterrein in het bos was een mooie pauzeplaats ingericht. De nieuwe opzet werd goed ontvangen bij de deelnemers. Het rondje kende ook verschillende Strava segmenten zodat later thuis de scores bekeken en vergeleken konden worden.

Hieronder een aantal actie foto’s van onze leden in Bergharen

Aanstaande zondag 14 oktober heeft de club de ATB-tocht van Nuenen en Mill op haar kalender staan.

De vooruitzichten zijn goed en wens jullie veel plezier op jullie tocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *