Mountainbiketocht Herpen zondag 21-10-2018

 

Op zondag 21-10-2018 zijn vier mannen B en 1 vrouw van de D samen met de A naar Herpen gefietst, waar de mannen A de 57 km gingen fietsen en wij de 47 km. Wederom een prachtige zondagochtend met een goed uitgepijlde tocht door de Maashorst. Deze zoveelste zomersedag in de herfst zorgde er zelfs voor dat het in het bos stuifde. De tocht bevatte mooie singeltracks, los zand, goede verbindingswegen en een goed verzorgde pauzeplek. De daar opgedane nieuwe energie zou goed moeten zijn, maar Leonie koprolde meteen van haar fiets bij vertrek. Het euvel bleek een boomstam verstopt onder de bladeren voor het achterwiel.
Het venijn van de tocht zat in de staart met nog veel rul los zand en wat klimmetjes. Weer in Herpen aangekomen zat de A al aan de koffie.
Wat deze tocht vooral heeft opgeleverd zijn ‘roetveeg pieten’. Door het zweten en het vele stof, zagen we er allemaal prachtig uit. Nadat de B en de D de koffie ook op hadden, zijn we met z’n allen weer naar Zeeland gefietst. Prachtige tocht!
Leonie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *