ATB 2018 tocht van WSC-Zeeland een groot succes

Zondag 11 november heeft WSC-Zeeland haar jaarlijkse ATB tocht georganiseerd, dit was een groot succes geworden. Dit jaar was een jubileum jaar, namelijk voor de 40 ste keer. Vele deelnemers hebben aangegeven dat ze ontzettend genoten hebben. Het parcours lag er perfect bij en deelnemers gaven aan dat WSC-Zeeland ieder jaar weer instaat is om de route te wijzigen en weer mooier te maken dan voorgaande. Tijdens de tocht zijn er vele filmpjes en foto’s gemaakt die je terug kunt vinden op onze Facebook pagina maar ook op  onze site onder de foto’s in de fotoboek album.

Af en toe staan we voor een uitdaging, wat als de plaatselijke bewoners de route willen blokkeren? Na zorgvuldig overleg werd besloten om de route open te stellen. Bedankt daarvoor.

Onderstaande filmpjes geven een goede impressie van de voorbereiding en de dag met afsluitend diner

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *