Spetterend feest in de bossen van de maashorst

Vandaag gingen de dames en heren van de C en D groep weer gezamelijk crossen in de maashorst. Vlak voor negenen kwam ik als eerste bij het gemeentehuis aan, maar al spoedig verdubbelde het aantal deelnemers. Vol goede moed, en in afwachting van de zon, trokken wij met zijn allen de maashorst in. Het eerste half uur verliep nog redelijk droog, maar daarna hielpen de weergoden om er een prachtig modderfestijn van te maken. Dat kon bij ons de pret niet drukken. Tegen de tijd dat we huiswaarts keerden heeft pluvius nog erg zijn best gedaan om alle modder weer van ons af te spoelen. Ik moest echter constateren dat dat niet helemaal gelukt is. Toch hebben wijmet alle deelnemers een erg leuke ochtend gehad.
Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *