Clubkleding

Onze clubkleding wordt geleverd door Bioracer en is van hoogwaardige kwaliteit. Het design is speciaal voor en door de club ontworpen door een werkgroep van onze leden.
Met dank aan onze sponsors kunnen we deze kleding tegen een mooie prijs aanbieden.

De fietsbroek is voorzien van een goede zeem
aangepast voor dames- en herenmaten
De lange fietsbroek heeft geen zeem.
Hij wordt gedragen over de korte broek.

De lange fietsbroek heeft geen zeem
Je draagt hem over de korte broek

Op de achterzijde ven het damesshirt staat”Lady’s”
Hiervan is een dunne versie en een gevoerde winterversie

 

Naast bovenstaande kledingstukken hebben we ook nog:

  • Bodywarmer/windblokker (zonder mouwen)
  • Shirt zonder mouw welke mooi is afgebiesd rondom armsgaten. Het design is gelijk aan shirt met korte mouw maar dan uiteraard zonder de mouwstukken
  • Arm- en beenstukken

Wanneer een nieuw lid Club-kleding besteld, wordt er eerst gekeken of er passende kleding is. Is dit niet het geval dan zal na enige tijd, bij voldoende bestellingen, kleding besteld worden.

Door de nieuwe AVG wetgeving kan en mag de club geen kledingmaten van leden vastleggen en opslaan. Daardoor is ieder lid zelf verantwoordelijk voor het opgeven van juiste kledingmaten bij een bestelling. Voor juiste maatvoering wordt dringend gevraagd om:

  • Voor nieuwe leden: kleding te passen van een ander lid met hetzelfde postuur of gebruik te maken van maattabel Bioracer welke te openen is met deze link. 
  • Voor actieve leden: kijk wat je huidige maat is (zie label binnenzijde) en indien dit niet meer te lezen is om  kleding te passen van een ander lid met hetzelfde postuur of gebruik te maken van maattabel Bioracer welke te openen is met deze link. 
  • Indien er een nieuwe kledinglijn wordt geïntroduceerd zal er een sessie worden gehouden waar kleding gepast kan worden zodat de juiste maat kan worden opgegeven.

Indien een lid alsnog de verkeerde maat kleding besteld dient hij zelf voor ruiling te zorgen of een eventuele doorverkoop aan een ander clublid (let wel de clubkleding mag ten nimmer verkocht worden aan ‘niet’ clubleden). De club kan geen kleding terugnemen daar de club geen voorraad aanhoudt. De rekening voor bestelde kleding dient dan ook door de besteller voldaan te worden.

Om de plus/minus 4 jaar wordt bekeken of de sponsoren blijven en/of het lopend design van clubkleding voldoet aan hedendaagse normen. Een werkgroep wordt samengesteld die het nieuwe ontwerp op zich neemt, dit alles gaat in samenspraak met bestuur en sponsors en wordt ter inspraak voorgelegd aan alle leden.

Kleding blijft eigendom van WSC-Zeeland

WielerSportClub Zeeland N.Br