De Zeelandse ATB tocht

Drie sterren tocht.

Op zondag 12 november organiseren wij onze jaarlijkse ATB tocht. We vertrekken ook dit jaar weer vanaf onze startlocatie:

Sportclub Festilent, Boekelsedijk 3 in Zeeland.

Een 32 km, 42 km of 52 km tocht is voor iedereen haalbaar, en vooral de natuur is geweldig  mooi. De start is vanaf 08.30 u s’morgens  en gaat door het  prachtige natuur gebied “DE MAASHORST”.

De Maashorst is gelegen tussen de plaatsen Zeeland, Uden, Nistelrode, Oss, Heesch en Herpen en heeft prachtige bossen, heidevelden en begrazingsgebieden waar de Taurossen,  wissenten en exmoor ponny’s lopen te grazen.

Op het hele parkoers van 52 km staan ongeveer 20 leden van onze club die controle houden op de pijlen die uitgezet zijn.  Ze kunnen ook snel de route aanpassen als de grote grazers wat al te dicht op de route komen snuffelen. We hopen dat er tijdens de rit geen ongelukken gebeuren, maar kunnen snel ter plekke zijn met EHBO.de

Na 20 km is er een pauze waar warme thee, soep, peperkoek en andere energie drankjes te krijgen zijn voor een energiek vervolg van uw route.

We zoeken nog wel wat clubleden die een plan bedenken om onze pauzeplaats een beetje op te pimpen.

Bij de finish is er een wasplaats ingericht waar de fiets grondig schoon kan worden gespoten. Ook zijn er douches voorde persoonlijke verzorging, zodat je helemaal fris naar huis kunt.

Omdat we ook volgende  jaren weer de lat een stukje hoger willen leggen zouden we graag van nog meer deelnemers een reactie hebben op:

Nieuw dit jaar is een graveltocht, over 50 of 70 km.

Deze is via de GPS te volgen. De GPS is als je jezelf hebt opgegeven vanaf zaterdag 11 november beschikbaar op de NTFU site.

Voor leuke herinneringen aan de tocht kun je altijd kijken op onze website www.wsc-zeeland.nl of op facebook WSC Zeeland.

Opgeven ATB tocht via deze link!

Opgeven Graveltocht via deze link

WielerSportClub Zeeland N.Br