De Zeelandse ATB tocht

Drie sterren tocht.

Op zondag 13 november organiseren wij onze jaarlijkse ATB tocht. We vertrekken vanaf een nieuwe startlocatie:

Sportclub Festilent, Boekelsedijk 3 in Zeeland.

Een 32 km, 42 km of 52 km tocht is voor iedereen haalbaar, en vooral de natuur is geweldig  mooi. De start is vanaf 08.00 u s’morgens  en gaat door het  prachtige natuur gebied “DE MAASHORST”.

De Maashorst is gelegen tussen de plaatsen Zeeland, Uden, Nistelrode, Oss, Heesch en Herpen en heeft prachtige bossen, heidevelden en begrazingsgebieden waar de Taurossen,  wissenten en exmoor ponny’s lopen te grazen.

Op het hele parkoers van 52 km staan ongeveer 20 leden van onze club die controle houden op de pijlen die uitgezet zijn. We hopen dat er tijdens de rit geen ongelukken gebeuren, maar kunnen snel ter plekke zijn met EHBO.

Na 20 km is er een pauze waar warme thee, soep, peperkoek en andere energie drankjes te krijgen zijn voor een energiek vervolg van uw route.

Bij de finish is er een wasplaats ingericht waar de fiets grondig schoon kan worden gespoten. Ook zijn er douches voorde persoonlijke verzorging, zodat je helemaal fris naar huis kunt.

Omdat we ook volgende  jaren weer de lat een stukje hoger willen leggen zouden we graag van nog meer deelnemers een reactie hebben op:

Wat doen we goed en moeten we vasthouden?
Wat zou verbeterd kunnen worden?
Waarom heb je gekozen voor onze tocht?
Reacties kan je sturen naar:
info@wsc-zeeland.nl  ovv veldtoertocht 2022.

Voor leuke herinneringen aan de tocht kun je altijd kijken op onze website www.wsc-zeeland.nlof op facebook WSC Zeeland.

 

WielerSportClub Zeeland N.Br