Meerdaagse fietstocht 2017

Meerdaagse fietstocht 2017

Het fietsweekeind van WSC-Zeeland was één groot feest

Met acht enthousiaste en goed getrainde coureurs, drie dames en vijf heren vertrokken we vanaf de inrit van Ton Zegers.

Het was prachtig weer, zonnig en bijna windstil. Onze wegkapitein Joop had weer een paar prachtige routes uitgezet. Allemaal rustige wegen, waar we twee aan twee gezellig kletsend van de omgeving genoten. Het tempo was zodanig, dat iedereen mee kon, al was het soms met wat pareltjes over het gezicht, en een enkele keer een zetje in de rug. Met prachtig teamwork heeft juist iedereen bijzonder kunnen genieten.

Onze overnachtingsplaats Lievelde heeft een bruisend uitgaansleven.. Vele treinen en bussen stroomden leeg op het plaatselijke station. ( oh nee, ze waren al leeg!) In het centrum van al die drukte, het terras van ons hotel, hebben we het vochtverlies van overdag ruimschoots gecompenseerd. De plaatselijke horeca had toevallig op die avond geen innovatieve activiteiten op stapel staan, maar eerst met de tourquiz van Joop, en later met onze eigen kwissmaster Leonie , was de avond ook nog bijzonder leerzaam.

De volgende ochtend genoten wij van een zeer stevig ontbijt, waarna we vol goede moed aan de terugtocht begonnen. Samen hebben we bij d’n oven nog even nagenoten van onze ijzersterke prestatie.

Bijzonder veel dank aan Ton Zegers en Jan van Gemert, voor het vervoer van onze bagage. Verder natuurlijk ook veel dank aan het organiserend committee, met vooral Piet van Extel die zelf niet eens mee kon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *