WSC-Zeeland massaal aanwezig op tourtocht “Coppi”

Alle groepen van onze club hebben vandaag, 5 Mei 2019, deelgenomen aan de tourtocht van TWC “COPPI” uit Herpen.  We konden al in Zeeland op de route, bij aankomst in Herpen hebben we ons ingeschreven voor de tochten van 90 en 115 km lengte.  Men had gezorgd voor een tocht met zeer veel afwisseling, niet alleen in het parcours maar zeker ook in het weer. We hebben alles meegemaakt. Spekgladde bochten, ijzige kou, een beetje zon, een matig briesje in de rug, stevige windvlagen op kop, soms wat miezer-regen, soms een flinke bui. Maar toppunt van het vermaak was toch wel die striemende hagelbui terwijl wij net in open vlakte fietsten. Uiteindelijk zijn we toch allemaal weer min of meer heelhuids thuisgekomen en kijken uit naar de volgende uitdaging.

Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *