Wisten jullie dat wij de trainer van Mike Theunissen in ons midden hebben?

Trots verteld Joan Bouw over zijn pupil van weleer, hij heeft Mike Theunissen getraind in de periode van 2000 t/m 2008. Dit was bij de fietsclub van Schijndel waar Joan, Mike de beginselen en liefde voor het fietsen heeft bijgebracht. Dat dit goed gelukt is weten we inmiddels, zo was Mike de winnaar van de ZLM Tour 2019 en natuurlijk de gele trui in La Tour de France’. Hieronder een foto van Mike en Joan tijdens de ZLM Tour 2019

Een gedachte over “Wisten jullie dat wij de trainer van Mike Theunissen in ons midden hebben?”

  1. Mike is momenteel idd lid van de wielerclub Schijndel maar is als jeugdrenner bij de club begonnen waar ik ook mijn wielerjaren heb doorgebracht. dat is namelijk Buitenlust in Helmond, voordat ik naar Uden verhuisde woonde ik in Bakel. Wout Poels was toen als junior ook nog lid van Buitenlust, hem heb ik wat minder maar ook nog wel is getraind.
    Ik heb bij de amateurs nog met de vader van Mike (Martin Teunissen) gefietst, hij was ook een verdienstelijk wielrenner, vooral rap in de sprint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *