ATB tocht bij fantastisch weer

Vanmorgen waren al voor 7 uur vele clubleden in touw om de route te checken, de vertrekplaats en de pauzeplaats op te tuigen, en om de laatste details en taken door te nemen. Het was koud, maar een mooi zonnetje had zich aangekondigd. Wij hebben, samen met een overweldigend aantal deelnemers genoten van een prachtige tocht. In het spoor van de laatste deelnemers hebben we in groepjes de hele route weer netjes opgeruimd. Alle pijlen, linten, bordjes zijn weer uit het bos. Hieronder wat snelle foto’s en filmpjes. Er staan ook leuke dingen op faceboek, en zeer binnenkort volgt hier nog een groot album met vele professionele foto’s.

2 gedachten over “ATB tocht bij fantastisch weer”

  1. Bedankt voor alle voorbereidingen en uitzetten van deze tocht. Helaas is het bij de splitsingen voor en na de pauze door velen mis gegaan (zie ook strava), waardoor er ca 10 tot 14km gemist is. Tip voor volgende keer om ook een bord te plaatsen een stukje voor de splitsing, dan is de kans dat deze gemist wordt een stuk kleiner.

    1. Beste Gerben,

      Allereerst sorry voor de late reactie en nemen je reactie zeker ter harte en hebben dit onderwerp ook besproken en gaan dat voor volgend jaar ook zeker duidelijker aangeven. Wij hopen dan ook voor volgend jaar een duidelijker parcours te hebben zodat dit niet nogmaals gebeurd. We hopen je volgend jaar weer te mogen verwelkomen

      Bestuur WSC-Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *