Club ATB tocht Horst

Vandaag voor de eerste keer in de nieuwe lockdown met de club op pad geweest. Deze keer naar de vaste ATB route in Horst. Voor een enkeling de eerste kennismaking met deze route die terecht hoog staat in de nationale ranking, en voor ons zelfs vanuit Zeeland op fietsafstand te bereiken.

Kwart voor 8 stonden de meeste deelnemers klaar bij het gemeentehuis en werd de kar geladen. Met mondkapjes op de auto in en een half uurtje rijden naar de parkeerplaats.  Daar ging iedereen in kleine groepjes los op dit parkoers waar kijken en sturen  een vereiste is. Niet veel hoogtemeters maar de combinatie van scherpe bochten maken het toch zwaar. De meeste volbrachten minimaal 2 x de rode ronde, soms nog aangevuld met de blauwe route.

Wat anders dan normaal maar met een lekker clubgevoel en voldaan weer naar huis.

Hier een kleine impressie van Horst

Binnenkort komt een aangepast winterprogramma voor de komende weken waarmee we samen gezond en veilig kunnen blijven genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *