De WSC-Zeeland jubileum prijsvraag

Zoals op de homepage te zien heeft Jan v.d. Zanden een fantastische etalage ingericht met allerlei items van en over onze club.

Wie telt het juiste aantal keren dat onze clubnaam in de etalage te zien is? Dat mag de huidige of een oude naam van de club zijn, ook de gebruikelijke afkorting telt mee.

Geweldige prijzen te winnen

Elke keer als de etalage vernieuwd is, start een nieuwe ronde. Per ronde kun je een kop koffie met gebak winnen tijdens een clubrit. Een ijsje na afloop, of twee samen met een vriend(in) gewoon op zondagmiddag kan natuurlijk ook. En tijdens ons grootse jubileumfeest maken we een overall winnaar bekend, die een gigantische verrassingsprijs in de wacht sleept. Bij meerdere goede antwoorden wordt er geloot. Elk clublid kan meedoen, maar ook je gezinsleden zijn welkom.

Stuur je antwoord onder vermelding van “Etalage 1” naar Jan.knijnenburg@hotmail.com.

Doe allemaal mee, ook om onze sponsor te eren voor dit prachtige initiatief.

Inmiddels heeft Jan etalage twee ingericht, met prachtige items uit het vroege begin van onze club. In de vorige etalage was 52 x de naam van onze club te vinden:
1 x op het bord
4 x op een vaantje
1 x op het shirt
1 x op de grote foto
19 x op de grote ronde foto boven op de shirts
26 x op de shirts onder op de grote ronde foto.

Met het antwoord 52 keer is Karin Klamer de eerste winnaar van onze prijsvraag. We zullen de prijs zo snel mogelijk bij haar bezorgen.

Stuur het nieuwe antwoord met “etalage 2″naar hetzelfde adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *