Nieuwe clubkleding binnen, nu nog sorteren en uitdelen

De nieuwe clubkleding is binnen en het sorteren kan beginnen, maar liefst 674 kledingstukken moeten gesorteerd worden. Dit wordt verdeeld over dames- en herenkleding, het betreft 30 verschillende kledingstukken in 7 verschillende maten, wat resulteert in 210 stapeltjes, hoe gaan we dit doen? Gelukkig kregen we verstrekking van Marcella, Helma, Elly, Jan, Jos, Mike en ik zelf, na een worsteling van verschillende uurtjes noeste arbeid hebben we dan toch voor ieder het pakketje klaar liggen, waarbij we ‘duurzaam’ bezig zijn geweest. De kleding hebben we in een ‘plastic afvalzak’ verpakt zodat jullie die straks weer keurig kunt gebruiken, lekker groen bezig.

We zullen zo snel mogelijk de uitnodiging versturen zodat jullie de kleding kunnen komen ophalen, controleren, passen en aftekenen voor ontvangst waarbij de controle cruciaal is want er kan best ergens een verkeerd kledingstuk dan wel maat ingepakt zijn.

De kleding kan nog niet direct gebruikt worden omdat we eerst ieder de kleding willen verstrekken en dan pas het groen licht geven om te gebruiken. Let op je email zodat je weet wanneer je de kleding kunt ophalen, instructies volgen spoedig

Groetjes van kleding commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *