Grote opkomst ondanks de vrieskou

Vanmorgen om 8.15 uur zouden de B, C en D groepen vertrekken vanaf het gemeentehuis. In deze vrieskou kun je wel de echte diehards herkennen.

Hier staat de voltallige damesgroep, pronkend in hun nieuwe outfit te trappelen voor het vertrek!

De A groep was al een kwartiertje eerder vertrokken, het is mij niet bekend hoe groot de opkomst bij hen was. Ook van de B-groep hadden vele leden via de app aangegeven dit vroege tijdstip te koud te vinden voor een ritje op de racefiets.

De C groep was met vijf diehards vertrokken voor een ritje onder leiding van Roger. Die had een prachtige tocht voor ons in petto, met als klapstuk een zeer florisante koffieplaats. Nadat we in Bakel en Milheze al een viertal cafe’s gesloten hadden gevonden, bood een bloemenhandelaar ons koffie en cappucino aan op zijn terras. De man bleek zo’n beetje alle cafe’s binnen ons fietsbereik te kennen, en gaat ze zeker aanspreken op hun late opening op zondag. Hun koffie met koek smaakte heerlijk, maar mocht niet worden afgerekend!

De lekkerste gratis koffie in mijn fiets-carriere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *