Enthousiasme over onze nieuwe tocht

Vandaag hebben zeer veel van onze clubleden genoten van onze nieuwe MTB tocht. Een uitdagend bosparcours rijden op GPS is natuurlijk lastig, maar op zondag 13 nov is de tocht duidelijk uitgepijld. Ook bleek nu op veel plaatsen het pad amper terug te vinden onder grote lagen herfstbladeren. We zullen deze paden duidelijk zichtbaar maken .

We hadden vandaag prachtig weer, en hopen op 13 nov ook op mooi droog weer met een zonnetje erbij. En als we voor die tijd niet wat regenkrijgen zullen delen in het parcours wel heel uitdagend zijn.

Vandaag hadden we pauze met koffie en thee aan de overkant van onze eigen tijdelijkepauzeplek. Deze trip heeft waardevolle info opgeleverd voor de organiserende werkgroepen. Iedereen wil er nog even vol enthousiasme tegenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *