In alle vroegte

Voor dag en douw op pad

enkele vroege vogels van onze club zijn al in de ochtendschemer vertrokken om de route een laatste controle te geven. Zijn alle pijlen en bordjes vannacht netjes blijven hangen?

Ook deze gastvrouwen staan er helemaal klaar voor.

op dit moment worden zelfs onze fotografen nog ingezet om alles op te ruimen. Vandaag nog hoop ik een grote reportage via onze website te publiceren.

2 gedachten over “In alle vroegte”

  1. Vandaag vanaf sector E gestart omdat ik uit Oss kom. Dus snelle rit naar pauzeplaats. Ingeschreven en verzorging. Bij aankomst aan de start bleken de pijlen vanaf het begin van de tocht al opgeruimd. Jammer, zo vroeg al. Dus zelf de weg gevonden naar Paalgraven. Idee: zet op de site en bij de start erbij vanaf hoe laat de pijlen worden opgehaald. Verder prima verzorgd. Je hoort bij veel clubs dat leden willen fietsen, maar voor het vrijwilligerswerk bedanken. Blijkbaar heerst bij jullie nog echte clubgeest. Ga zo door. Tot volgend jaar?

  2. Klasse evenement, wat een mooie omgeving, het weer was een cadeautje. Met name complimenten over het uitpijlen, veel heel veel en goed zichtbaar. De kantine verdient nog wel wat evaluatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *