Een fijn weekeind

Met acht leden van WSC-zeeland zijn we dit jaar op ATB weekeind geweest in Lochem. Mede dankzij het buitengewone weer hebben we ervan genoten. Prachtige en goed onderhouden routes, met heel veel singletracks en wat pittige klimmetjes en afdalingen. De routes waren duidelijk uitgezet, zodat ieder in zijn eigen tempo kon rijden. Af en toe werd er even op elkaar gewacht, soms reden we stukken samen, maar in wisselende groepjes konden we elkaar, flink uitdagen. Ook lokale rijders werden behoorlijk op de proef gesteld (nietwaar Marcel?) Over het algemeen waren de paden goed droog. Af en toe was er een stukje route afgezet omdat het onder water stond, maar daar was ter plekke een duidelijke omleiding uitgepeild. Eind van de middag waren we allemaal wel toe aan een stevig biertje.

Mochten er nog wereldleiders zijn die behoefte hebben aan een goed advies, wij hebben alle wereldproblemen uitgebreid doorgesproken, en zijn zeker in staat om overal een goede sfeer te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *