Bloembollentocht met Kees Smit

Op 25 april togen zeven clubleden naar Mijdrecht voor de jaarlijkse bloembollentocht. Alle fietsen op de aanhanger, en zonder file aangekomen bij Omnisport Veenweide in Meidrecht.

Hier werden we heel hartelijk ontvangen door het personeel van een prachtig sportcentrum met zwembad, fitness en veel meer. Na een enkel kopje koffie togen wij per fiets door Meidrecht richting de bollenvelden. Met een lekker windje tegen en een beetje motregen reden we tussen vele sloten, meren en kanalen door een voor ons nieuwe omgeving. Prachtige kleine slingerwegen en een aantal gravelpaden.

Iets over twaalf waren we bij Lola’s bar-restaurant, waar we door een bijzonder gastvrije en vriendelijke Kirstin voorzien werden van koffie, thee en iets te eten. Vooral de gerookte kip op brood was een uitgebreide en heerlijke lunch.

Snel na de pauze doorkruisten we het bollengebied. Daarbij passeerden we ook letterlijk de keukenhof. Een beetje bewolkt, lekker fris, maar na de lunch bleef het droog.

Na afloop konden we bij Omnisport Veenweide lekker douchen, en even uitblazen met wat drank en lekkere hapjes. Compliment voor de bediening, en natuurlijk alle dank aan Kees Smit voor een prachtige route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *