Fietsweekend damesgroep 6 en 7 juli 2024

Op zaterdagmorgen om 9 uur vertrokken we met 8 dames op de racefiets. We fietsten naar het noorden en hadden nagenoeg de hele tijd de wind mee. En dat is met windkracht 5 best prima !

In Arnhem hebben we geluncht bij Stadsblokkenwerf, een heel mooie locatie. De tocht voerde ons verder naar Brummen, waar we om 3 uur arriveerden. 96 kilometer op de teller. Dorien kwam met de bagage en de boodschappen, dus dat was super geregeld !!

We hadden een mooie accommodatie, prima slaapkamers, fijne woonkamer en keuken en een mooie grote tuin. Eerst even lekker gedoucht, en wat uitgerust. De organisatie had voor een heerlijke lasagne gezorgd. Na het eten een wandelingetje gemaakt, maar we moesten natuurlijk wel op tijd terug zijn om het Nederlands Elftal aan te moedigen. Het was een spannende wedstrijd tegen Turkije, maar gelukkig gewonnen ! We konden voldaan naar bed.

Op zondagmorgen eerst een heerlijk ontbijt en daarna om 10 uur weer op de fiets. Nu moesten we toch weer terug naar het zuiden, dus dat betekende de hele dag wind tegen….

Het was bikkelen, maar wel goed te doen. In Groesbeek bij de Oude Molen hebben we geluncht. Daarna door naar Zeeland. Toch weer 90 kilometer er op zitten. We konden thuis even opfrissen, en daarna sloten we bij d’n Brouwer af met een heerlijk etentje.

Het was een erg geslaagd weekend. Met dank aan de organisatie Helma en Irma.

En dan zullen we ook maar het geheim verklappen, waarom we als een speer gefietst hebben:

Verslag door Jannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *