Duinentocht

RrOp 29 augustus zijn we met 9 fietsers naar Mijdrecht getogen, waar we door ons clublid Kees op zijn thuishonk werden ontvangen. Daar zijn we met ons tienen onder leiding van Kees vertrokken voor een mooie rit door de polders, naar de kust. Mooie landwegen, stukken over de boulevard langs het strand, stoempen door de duinen met een flinke wind tegen, en een pittige klim over de klinkers. Hulde voor Ton, die bij de beste 10 boven kwam. Even poseren voor het monument van de Kneet. Zoals uit de foto’s blijkt, was het vooral ook erg gezellig. Toch hebben we ook stevig moeten trappen, op het eind van de dag waren de gesprekken duidelijk wat minder uitbundig. Na afloop hadden we bij de tennisclub nog een drankje en wat snacks, en namen we ons voor om dit vaker te doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *