Onze ATB tocht komt eraan!

Zeer veel clubleden zijn dit jaar intensief bezig om onze ATB tocht te organiseren. Routes zijn uitgeplozen en voorbereid. Vergunningen bij de gemeentes zijn rond. Een aantal leden hebben de verschillende routes al zo vaak gereden, dat ze ze kunnen dromen. Vele middagen zijn groepjes clubleden de bossen in getrokken, om de routes vrij te maken. Omgewaaide bomen doorzagen en wegslepen, als dat niet mogelijk is een paadje er omheen vrij maken. Vele vervelende braamstruiken zijn weg gesnoeid. Laaghangende takken zijn verwijderd.

Een van de snoeiploegen

We hebben nu prachtige routes, met fantastische singeltracks, maar toch ook vaak voldoende ruimte om elkaar in te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *