Geweldig weer, en een fantastische opkomst

Vandaag, 14 November hebben wij onze jaarlijkse ATB tocht gehouden. Het was nog even spannend of het dit jaar wel op een corona-proof manier georganiseerd kon worden, maar met een drive-thru inschrijfbalie kon men via SCAN&GO zonder van de fiets te stappen aan de tocht beginnen. ook de pauze hadden wij op deze manier georganiseerd. Op de drukste tijden moest men hier even aansluiten, maar met dit weer was dat geen probleem.

Onze charmante gastvrouwen staan er klaar voor!
Koffie en een versnapering pakken, en onderweg het bekertje in de prullenbak
Ook vele vrouwelijke deelnemers!
En van alle leeftijden
Reparatieservice

Meer foto’s volgen binnenkort

Een gedachte over “Geweldig weer, en een fantastische opkomst”

  1. Hallo organisatie van de toertocht van 14 november jl. Ik wil jullie een compliment geven voor de route die zeer goed bepijld was. Wat ik er goed aan vond was de felle kleur. Bovendien waren de pijlen tijdig aangebracht; dus een aantal meters voordat je links of rechts moest. Ik ben niet één keer fout gereden. Ná de splitsing van de routes van 52/42/32 was er nog een waarschuwing zodat je wist op welke route je reed. Uitstekend.

    Verder vond ik pauzeplaats prima georganiseerd qua doorstroom en afvalinzameling.

    Als berijder van een gravelbike vond ik de route uitdagend. Het leek meer op een cyclocross dan op een gravel ride. Bovendien waren er erg veel boomwortels. Dat is lastig met 35 mm banden. Mijn maatjes reden zelfs met 32 mm banden. Ik heb me echter prima geamuseerd. Een gemiddelde gravel-rijder zal de tocht afwijzen als graveltocht. Misschien kunnen jullie bij voldoende gravel-rijders in de toekomst een aparte route uitzetten voor de gravelbike.

    Nogmaals dank voor de leuke zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *