(Bloem)bollen tocht in het westland

Op 12 Mei zijn we met drie dames en acht heren per auto vertrokken. voor een bloembollentocht. Fietsen op de kar, en na het nodige fileleed stond ons buitendorpse clublid Kees Smit ons al vol ongeduld op te wachten. In de kantine van de tennishal werden we zeer hartelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna een prachtige rit overrustige wegen langs de vele sloten en beken in het gebied. Een flinke klim bracht ons naar ’t kopje van Bloemendaal, waar een versierde brievenbus herinnert aan Gerrie Kneteman. Een flink eind langs het strand, over de boulevard en mooie fietspaden tegen de wind in heeft ons behoorlijk pijn gedaan. Het zonnetje maakte echter veel goed. Pauze in een strandtent, met koffie, thee, gebak en tosties heeft ons weer opgeladen voor de terugweg.Met wind mee ging het wel makkelijker, maar de snelheid liep zo hoog op dat enkelen toch behoefte hadden aan een extra rustpauze. Terug bij de tennishal konden we ons lekker opfrissen. Nog een drankje en een vette hap, voordat we de file weer in doken.

Kees, bedankt voor deze prachtige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *