Reanimatie avond WSC-Zeeland maandag 16 mei

Afgelopen maandagavond hadden we als fietsclub WSC-Zeeland weer een reanimatie avond, deze keer in het infocentrum van vliegbasis Volkel waarbij een 12-tal leden aanwezig waren. Haico van Deijne gaf ons een prettige en vooral duidelijke uitleg over de impact en het uitvoeren van reanimeren. De theoretische uitleg met de hoofdrichtlijnen voor het geven van reanimatie was goed en duidelijk. Na deze uitleg werd er uiteraard ook op proefpoppen geoefend, waarbij Haico werd bijgestaan door ervaringsdeskundige Karin Klamer en Jan Knijnenburg.

Gezien de belangrijkheid en impact is het de bedoeling dat we deze training jaarlijks op de agenda zetten en hopen dan dat de opkomst gelijk of hoger is dan afgelopen maandag.

Karin, Haico en Jan heel erg bedankt voor het organiseren van deze leerzame avond. Natuurlijk ook Stan bedankt voor het belangeloos beschikbaar stellen van ruimte en oefenpoppen!

Teun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *