De meerdaagse komt er weer aan

Hij stond al op de kalenders, maar op2, 3 en 4 september organiseren we weer een meerdaagse. Na de tweedaagse van vorig jaar in het prachtige hotel in Chaam is nu weer een driedaagse aan de beurt. Maar, anders dan andere jaren willen we per auto uit Zeeland vertrekken. We hebben een mooi hotel in Twente op het oog. De bedoeling is om vrijdag morgen te vertrekken, zodat we die middag nog een mooie rit van 80 – 100 km kunnen maken. Op zaterdag een wat langere rit, en op zondag weer iets korter, waarna we weer per auto huiswaarts keren. En natuurlijk weer een afsluitend diner, helaas niet meer bij Tinus en Trees, hopelijk kunnen we bij onze sponsor terecht. Als je belangstelling hebt, kun je je voorlopig aanmelden via deze link. Doe dat voor 10 Juli. Er is daar ook een veld beschikbaar voor opmerkingen, waar we rekening mee proberen te houden. Als wij dan ongeveer weten hoeveel deelnemers er zijn, gaan we definitief plannen en afspraken maken. In augustus kun je je dan definitief opgeven, ook wat betreft vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *