Zomertijd

Met het ingaan van de zomertijd vertrekken de B, C, en D groepen allen om 8.15 uur , elk voor hun eigen tocht.

Helaas is een groot aantal leden vergeten de klok te verzetten, waardoor de gebruikelijke drukte bij de start voor het gemeentehuis wel mee viel. Na onderling overleg besloten de drie groepen vandaag gezamenlijk op te trekken. Tiny had een mooie rit rondom zeeland in gedachte, die we samen in een lekker fris buitje gefietst hebben. Het blijkt dat mijn schoenen prima waterdicht zijn, want het ingesijpelde water loopt er niet meer uit. Op het eind kon ik bij elke pedaaltrap het water horen. Na een warme douche thuis genieten van een lekker kopje koffie. Tiny, bedankt voor de mooie rit.
Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *