Fietsen met Kees

Donderdag 24 augustus gingen we met 9 clubleden richting Wilnis. Hier stond Kees ons al enthousiast op te wachten om ons naar het startpunt van de toch te leiden.

Na een erg gastvrije ontvangst met koffie en fruit gingen we op pad. Pittoreske dorpjes, een handbediende brug en mooie straatjes, Kees had weer alles uit de kast getrokken om een prachtige route uit te stippelen.

Het weer was perfect geregeld want tijden de lunchpauze regende het wat. Verder hebben we stralend weer gehad. Na +/- 115 km kwamen we weer terug bij het begin waar we wederom erg gastvrij werden ontvangen met een bordje friet en snack. Moe maar voldaan gingen we weer huiswaarts. Bedankt Kees, voor wederom een kennismaking met jouw mooie woonomgeving en een prachtige fietstocht.

Geschreven door Adri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *