Fotoshoot

Op Zondag 12 juni worden alle clubleden in de nieuwe outfit verwacht voor een serie foto’s. Onze sponsors zullen net zo trots zijn als wijzelf met deze prachtige kleding. De plaatjes zullen geschoten worden om 9.30 uur bij Fleuren, om 11.00 uur bij Zonenberg, om 11.30 uur bij Ben van Tienen, en als afsluiting om 12.00 uur bij d’n Brouwer. Meteen een mooie gelegenheid om met een drankje van het mooi beloofde weer te genieten.

De groepen zullen op hun normale starttijd vertrekken vanaf het gemeentehuis, en een kort ritje naar Fleuren maken. Let op de app, sommige leden hebben het plan om wat eerder te vertrekken zodat zij hun kilometerhonger kunnen bevredigen. Voor de meesten is het verstandiger zich nog even om te draaien, om in hun beste humeur op de foto te kunnen.

Zodra de foto’s er zijn, zullen we ze ook snel op onze website zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *